Husfornying

Reisen til Husfornying startet i 2014 med stiftelsen av Takfornying AS. Konseptet var unikt, men samtidig enkelt. Vasking, impregnering og maling av takstein skulle vise seg å være noe markedet letet etter! Visjonen med å gjøre kundens hverdag mer effektiv, kombinert med konseptet om bevaring og fornyelse, utviklet seg til flere tjenester som handlet om å fornye fremfor å erstatte. Trappefornying, gulvsliping og utvendig/invendig maling ble noen av tjenestene som etterhvert oppsto. Samlet ønsket vi å legge dette under et og samme merkenavn, Husfornying.

Type prosjekt: 
Nettbutikk
/
Nettside

Sammendrag

Selv om tjenestene ble utført i regi av samme selskap, opererte de relativt frittstående fra et teknisk standpunkt med egne hjemmesider, markedsføring og strategi. Etter en nøye gjennomgang og flere strategi-økter ble konklusjonen at vi ønsket å skape én "paraply", Husfornying, som samlet alle tjenestene på en og samme plass. Uansett tjeneste, handlet det til slutt om å kunne fornye huset effektivt, rimelig og ikke minst, bærekraftig. Fra et kundeperspektiv kan det være naturlig å fornye flere deler av huset i forskjellige etapper, da er det også naturlig at kunden kan komme tilbake til samme plass for å fortsette fornyelsen.

Skalerbarhet ble en viktig brikke i arkitekturen. Paraplyen Husfornying kan tilnærmet ekspanderes i enderlige segmenter, nettsiden må enkelt kunne gjøre det samme.

Husfornying skal også være en pådriver for inspirasjon. Derfor har vi også utviklet egen side for fargeinspirasjon, nyheter og mulighet til å publisere sitt eget magasin.

I tillegg til å inspirere hjelper fargevelgeren ikke bare med å velge farge, men også å velge riktig produkt ut fra hva du skal male.

Verktøy og Teknologi

  • React
  • Next.js
  • Wordpress (Headless CMS)
  • Dintero (Vipps og Kortbetaling)
  • Brevo ( Transaksjonelle E-poster og nyhetsbrev)
  • Profrakt (Logistikkløsning)
  • Vercel

Resultat

  • Topp moderne og skalerbar nettbutikk med mye rom å vokse i.
  • Nettside som sikter etter å inspirere og motivere
  • Effektiv administrering av produkter, kampanjer og farger

Tilbakemelding

Vi er utrolig fornøyde med tjenestene som Advanz har levert for oss. De bygget nettsiden vår effektivt og profesjonelt. Teamet deres viste kreative evner og støttet oss gjennom hele prosessen. Det som imponerte oss mest var deres fantastiske kundestøtte, også etter prosjektet. Vi anbefaler virkelig Advanz for deres pålitelighet og gode service.

Sarah Drew
Interiørdesigner