Vår portfolio

Se hvilke oppdrag vi har utført for andre kunder

Ocean Network

Med betydelig deltakervekst de siste årene er vi glade for å presentere en ny og fremtidsrettet nettløsning for Ocean Network. ON er et ledende bedriftsnettverk som fremmer utvikling og omstilling innen havnæringene i regionen. Nettverket, som består av over 70 deltakere, legger til rette for økt samarbeid, spesielt innen offshore, havbruk, energi og infrastruktur. Nettverket fungerer som en plattform for samarbeid, som ikke bare bidrar til videreutvikling av eksisterende havnæringer, men også for å utforske nye muligheter og vekstpotensialer sammen.

Æventyr

Æventyr, et av Nord-Norges fremste destinasjonsselskaper, tilbyr eventyrlystne reisende et bredt spekter av opplevelser i et av verdens vakreste omgivelser. Æventyr kan by på hoteller i verdensklasse, restauranter med norsk og internasjonal mat på menyen og ikke minst, et bredt utvalg av enestående aktiviteter og turer konstruert for å vise frem det beste av Nord-Norge. Med økt etterspørsel og vekst, samt økt turisme i regionen oppsto et behov for å kunne vise frem alt det Æventyr har å tilby på en og samme plass på en elegant og informativ måte. Vi er stolte av å kunne presentere Æventyr.no

Husfornying

Reisen til Husfornying startet i 2014 med stiftelsen av Takfornying AS. Konseptet var unikt, men samtidig enkelt. Vasking, impregnering og maling av takstein skulle vise seg å være noe markedet letet etter! Visjonen med å gjøre kundens hverdag mer effektiv, kombinert med konseptet om bevaring og fornyelse, utviklet seg til flere tjenester som handlet om å fornye fremfor å erstatte. Trappefornying, gulvsliping og utvendig/invendig maling ble noen av tjenestene som etterhvert oppsto. Samlet ønsket vi å legge dette under et og samme merkenavn, Husfornying.

Touchcom

Touchcom ble grunnlagt av sikkerhetsteknologi-spesialister som så et presserende behov for å levere en praktisk, fleksibel, sikker og designdrevet adgangskontroll og besøkssystem som kan erstatte alle tidligere løsninger. Gründerne tenkte at de kunne sette sammen ringesystemer, ulike kortlesere, kameraer og sikkerhetssystemer til en attraktiv og funksjonell enhet – og vi hjalp dem med det!

Brewtech

Beer Brew Technology er et selskap som designer, produserer og selger ølbryggeutstyr for hjemmebryggere og mikrobryggerier

Autility

Autility er en PropTech-startup med internasjonale vekstambisjoner, som tar sikte på å modernisere eiendom ved bruk av AI. Løsningen gir eiendomsforvaltere en arbeidshest som styrer hele porteføljen og stadig finner nye måter å redusere kostnader på, øke driftseffektiviteten og forbedre kundetilfredsheten.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.