Æventyr

Æventyr, et av Nord-Norges fremste destinasjonsselskaper, tilbyr eventyrlystne reisende et bredt spekter av opplevelser i et av verdens vakreste omgivelser. Æventyr kan by på hoteller i verdensklasse, restauranter med norsk og internasjonal mat på menyen og ikke minst, et bredt utvalg av enestående aktiviteter og turer konstruert for å vise frem det beste av Nord-Norge. Med økt etterspørsel og vekst, samt økt turisme i regionen oppsto et behov for å kunne vise frem alt det Æventyr har å tilby på en og samme plass på en elegant og informativ måte. Vi er stolte av å kunne presentere Æventyr.no

Type prosjekt: 
Nettside
/
Nettside

Sammendrag

Med en bred portefølje bestående av både hotell, restauranter og aktiviteter var det viktig å tenke strategisk og helhetlig. Istedenfor å tenke på hver av tilbudene individuelt ble nettsiden formet til å tenke at det er eventyret og opplevelsen som selges som en helhet, alle produktene blir da en brikke i det store eventyret og dette ser man tydelig preg av når man besøker nettsiden for første gang. 

Samtidig har vi gjort det enkelt for besøkende å finne informasjon om alle tilbudene hver for seg, både fra fremsiden og fra en oversiktlig nav-bar. 

Hoteller
Aktiviteter
Restauranter

Det er også nevneverdig at tilbudene og visningen på nettsiden kan tilpasses etter sesong da vinterprogrammet varierer fra sommerprogrammet

I tillegg til dette ligger det også lett tilgjengelig informasjon om booking av pakkereiser samt firmapakker, som også ble pekt ut som et viktig kundesegment, samt støtte for å endre språk tilpasset for internasjonale turister. 

Verktøy og Teknologi

Webflow

Figma

Weglot

Resultat

  • Stilren og elegant nettside som får frem alle produkter og tilbud som Æventyr kan by på
  • Enkel og brukervennlig CMS
  • Integrasjon og informasjonsdeling mot eksterne systemer

Tilbakemelding