Touchcom

Touchcom ble grunnlagt av sikkerhetsteknologi-spesialister som så et presserende behov for å levere en praktisk, fleksibel, sikker og designdrevet adgangskontroll og besøkssystem som kan erstatte alle tidligere løsninger. Gründerne tenkte at de kunne sette sammen ringesystemer, ulike kortlesere, kameraer og sikkerhetssystemer til en attraktiv og funksjonell enhet – og vi hjalp dem med det!

Type prosjekt: 
Apper
/
Industriell IoT
/
Software
/
Nettside

Sammendrag

Smarte intercom-paneler basert på Asus Tinker Board ble produsert og installert på mer enn 40 lokasjoner og koblet til skybaserte servere via sikre kanaler. Under panseret var det mange teknologier for å etablere audio/video-kommunikasjon (som SIP-leverandører) og for å fjernstyre og administrere innstillinger på intercom-panelene.

Denne løsningen besto av et system med en berøringsskjerm panel-enhet og en applikasjon for iOS og Android for fjerntilgang og kontroll.
Når det gjelder utviklingsprosessen for programvare og maskinvare, startet Advanz å jobbe med en 13 tommers berøringsskjerm som passer for alle bygningstyper.

To mobilapper som samhandler via internett med et intercom nettbrett installert i bygningsinnganger ble utviklet for enkel inngangsdør-kontroll. Deretter la vi til muligheten til å ha en videosamtale med enhver leietaker og en funksjon for å fjernåpne døren fra en mobilapp. Kunden ble overrasket over løsningen og vi begynte å jobbe med fremtidig utvikling.

Verktøy og Teknologi

Resultat

800+ kunder

Intercom-paneler installert på 50+ bygninger

Kombinasjon av den beste sikkerhetsteknologien og fysisk sikkerhet på tvers av alle datakanaler

Integrasjon med eksisterende bygningssikkerhetssystemer

Utvidelse av bruksområde fra borettslag og leiligheter til sykehus, forretningssentre og høysikkerhetsbygg

Tilbakemelding

Med et team av programvare-ingeniører leverte Advanz en IoT-applikasjon og maskinvare løsning vellykket og i tide. De holdt de utfordrende tidsfristene og leverte effektivt. De levde opp til mine høyeste forventninger, og jeg kan anbefale dem som samarbeidspartner for alle slags prosjekter.